Najnovšie recenzie zo sekcie Ohrievače do akvárií
- Ok
- Odolny voci silnym nárazom, vydrzi aj velke korytnacky v nadrzi.
- Nizka spotreba energii, presny a precizny.
- Zobere malo miesta v akvariu.
- Tenky kabel pri vystupe, casom sa tvrdne plast okolo kabla, akonahle praskne, dalej uz nie je bezpecny a môze ist cely ohrievac do koša.
Hreje 21stupen a natočené je na 34 Max stupňov...reálne nepači sa my
- Ok
Pekný ale nestiha ohrievať 12 l elementka len len 24,5°
- objednal som si ohrievac s nastavenim teploty na 32stupnov a oni mi dali uz s nastavenov teplotou od vyroby na 25 stupnov takze sa neda regulovat teplota takze za mna velka 0
- Kvalitný výrobok
- Použitie v malom karantennom akváriu
- Dobrá cena
super
- Funguje ako ma
- Nefunguje termostat
- Tplota, ktorú som z toho na maxime vytrieskal je 23°C namiesto 27potrebných (max32°C)
- Za tych 13€ som cakal viac
Reklamácia a zas reklamácia, 2 krát musím reklamovať ohrievač.. 1x hviezda ....lebo od tohoto produktu aquael gold heater za 13eur som očakával omnoho lepší a hlavne funkčný termostat a teraz v akvarku stale zachranuje ryby stary cinsky ohrievač, ktory ma uz aj cez 2 roky bez neho by mi už dávno život v akvarku vykapal. Stal okolo 4€.
Aj pre maly (16 l) akvarium je perfektny vdaka malym rozmerom, pri com perfektne plni svoju funkciu.
- Funguje dobre,nastavenú teplotu presne udržuje. Pekný dizajn.
ohrieva pekne. v kombinacii s teplomerom sa da nastavit pozadovana teplota a nakalibrovat.
Funguje, ako má
Výhodou je optická kontrola fungovania.
- Kompaktný
- Svetelný indikátor teploty
- Robí to čo má
Vyhraje dostatočne pre 60l akvarium
Mal som už veľa ohrievačov, ale tento typ je jednotka medzi nimi. Je jednoduchý, ľahko nastaviteľný a presný. Výborná je svetelná signalizácia nastavenej teploty. Pre akvárium 60-100l v bytovom dome s ústredným kúrením postačujúci. Je vhodné aby bol celý ponorený a v blízkosti filtra.
Odchýlka termostatu az do 5°C, mam akvarium 160l teplomery na oboch stranách nastavene az na 28°C, ohrievač je pred filtrom v prúde a v akváriu ma voda medzi 23-24°C
- Jednoduché nastavenie a pekný dizajn
Zobrazujem 1 - 20 zo 358 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...18 Ďalšie »