Najnovšie recenzie zo sekcie Ohrievače do akvárií
- Spokojnosť
Odporúča produkt
- Spĺňa účel.Veľká výhoda že je maličký.
Spokojnosť.
- Cenna
- Ohrievač má malé rozmery
- Ohrievač má dlhý prívodný kábel
- Jedna prednastavená teplota - menej vecí, čo sa na ňom môže pokaziť, resp. skoro nič sa nemôže na ňom pokaziť
Odporúča produkt
- Keď ho pripevnite zboku akvaria nevidite na displej.
Ináč funguje ako má.
Výborný
- Nastaviteľná teplota
Odporúča produkt
- Za výhodu považujem dobrá cena a slušná kvalita.
Odporúča produkt
Jednoduchá manipulácia a montáž, funguje skvele
- Umiestnenie mimo akvaria
Zatial funguje bez problemov
Odporúča produkt
- robi to co som ocakaval od tohoto produktu - zohrieva vodu v akvariu aby rybam nebola zima a nemuseli vebrat zo satnika svetre ciapky a rukavice
- ma pomerne presne nastavenie teploty, odmerane infra teplomerom odchylka do 1 st. C
- vacsi vykon je primerany objemu akvaria, termostat zapina podla potreby, rovnomerny ohrev pri prudeni vody v akvariu
- dlzka moze byt limitacia pre niektore nizke akvaria
Cena
Odporúča produkt
- rozmerovo malý, ideálny pre nanoakváriá
- trochu krátky napájací kábel
- na obale je uvedené že je celoponorný, v pribalenom návode že nie, tak potom aby sa človek vyznal
Šikovný, výkonovo úplne postačujúci ohrievač pre moje 35l akvárium, konečne mi ho nehyzdí pôvodná 24cm dlhá trubica starého. Termostat po nakalibrovaní funguje v pohode, len škoda toho mätúceho popisu
Odporúča produkt
- kvalitna, da sa naszavit teplota
- Nerozbitny
zatial bez problémov.
- Veľkosť
Odporúča produkt
- jednoducha a presna regulacia teploty
Neodporúča produkt
- Ohrievač je prednastavený na ohrev vody na 25°C, Voda sa však zohriala na 28°C. Možno by sa hriala aj ďalej, keby som si to nevšimla a nevypla ho. V e-shope mi ho ochotne vymenili za iný druh. Oceňujem veľmi ústretový prístup.
všetko ok
Zobrazujem 221 - 240 zo 300 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...15 Ďalšie »